Kamala Luonto: Juhlakirja (signeerattuna)

24,90 

Kamalan luonnon Juhlakirja on hieno sarjakuva- ja tietopaketti sarjan ystäville ja siitä mitään tietämättömille!

Kamalan luonnon ensijulkaisusta tuli syksyllä 2018 tasan kymmenen vuotta. Sen kunniaksi tehtiin tämä 80-sivuinen Juhlakirja, joka sisältää aiemmin albumimuodossa julkaisemattomia strippejä sekä mielenkiintoista tietoa sarjakuvan taustoista. Kirja alkaa tuhdilla tietopaketilla Kamalan luonnon synnystä, sarjan vaiheista matkalla menestykseen, tekijöiden ajatuksia elämästä ja sarjakuvan teosta sekä piirroksia, luonnoksia ja kuvituksia vuosien varrelta. Osaa niistä ei ole aiemmin julkaistu missään. Kirja kertoo myös vaihe vaiheelta miten sarjakuvastripit syntyvät!

Tämän lisäksi Juhlakirjassa on 64 sivua strippejä, joita ei ole aiemmin albumeihin koottu. Teoksen on kustantanut Otava ja se jatkaa aiempien isojen Kamala luonto -albumien sarjaa, jossa stripit julkaistaan ilmestymisjärjestyksessä.

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Kerro myös halutessasi minkä Kamalan luonnon eläinhahmon toivoisit piirrettävän signeerauksen yhteyteen. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Katso myös seuraava iso albumi Nousukiidossa!

Saatavuus: Varastossa

Osastot: ,

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Otava
Sivuja 80
Koko Albumi, 215 x 257 mm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2018
ISBN978-951-1-32579-6

Painettu Suomessa!

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Signeeraus

Kirjoita signeeraustoive

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala Luonto: Juhlakirja (signeerattuna)”
Scroll to Top