Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Elukkamania Oy
Metsäpurontie 11 B 29
00630 Helsinki

 2824155-1

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Verkkokaupan asiakkailta keräämme osoite- ja laskutustiedot  kaupankäyntiä varten. Lisäksi tallennamme yhteydenottolomakkeilla toimitetut yhteydenottopyynnöt sekä kävijästatistiikan, joka ei yksilöi kävijän tietoja.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomakkeen kautta lähettämäsi tiedot tallentuvat sivustomme  tietokantaan sekä vastaanottajan sähköpostiin.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit saattavat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Verkkosivusto rekisteröi käyntisi analytiikkatyökaluun. Työkalun avulla emme voi jäljittää muuta tietoa kuin käyttämäsi selaisalusta, maantieteellinen sijainti ym. välityspalvelinten tuottama tieto. Näitä tietoja ei kohdisteta yksittäiseen henkilöön.

Elukkamanian verkkokauppa

Elukkamanian verkkokaupassa tekemäsi tilaustiedot tallentuvat kaupan tietokantaan sekä kaupan hoitajan sähköpostiin. Laskutusta varten toimittamasi tiedot siirtyvät myös maksupalvelunvälittäjälle.

Kenelle jaamme tietosi

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta eikä siirretä. Kassalla hyväksyt tietojesi luovuttamisen maksupalveluvälittäjälle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tietojasi säilytetään toistaiseksi.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat tarvittaessa nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet tehnyt tilauksia, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Rekisteröity voi tehdä tarkastuspyynnön rekisterinpitäjän edustajalle.

Jos rekisteröidyn käyttämästä tarkastusoikeudesta on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi, voi rekisterinpitäjä periä tietojen antamisesta aiheutuvat hallinnollisiin kustannuksiin perustuvat maksut.

Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Rekisterin edustaja

Elukkamania Oy
Metsäpurontie 11 B 29
00630 Helsinki

Vieritä ylös