Kamala luonto: Oman elämänsä sankarit (SIGNEERATTUNA)

21,90 

VOIHAN ELÄMÄ!

Jokaisen on omat polkunsa tallattava ja niistä selvittävä. Elämällä on metkunsa ja juonensa meidän kaikkien varalle, ja näistä haasteista yrittävät ilves, kärppä, kettu ja kumppanit kukin tahoillaan selvitä! Ilves tuskailee jatkuvan herkkuhimon ja liikuntakammonsa kanssa, kärppä yrittää tukea kriiseilevää ystäväänsä, kettu ihmettelee miten selviäisi tunnemyrskyistään ja majava käy ikuista pohdintaansa kannattaisiko yrittää sietää sosiaalisia tilanteita vaiko pakoilla niitä. Joukkoon kuuluvat myös terapian tarpeessa olevien eläinten piirittämä pöllö, ikuisesti rakkautta etsivä hirvi, kovista esittävä karhu sekä jänikset, jotka yrittävät selvitä parisuhteistaan sekä ylipäätään elämästään hengissä. Näistä arjen kamppailuista kertoo Oman elämänsä sankarit!

Tämä riemukas kirja kokoaa yksiin kansiin järeän annoksen sanomalehdistä tuttuja Kamala luonto -strippejä. Albumi jatkaa julkaisusarjaa, jossa stripit ilmestyvät julkaisujärjestyksessä. Edellinen kirja tässä isojen albumien sarjassa oli Parhaassa seurassa, ja nämä stripit jatkavat saagaa siitä mihin edellisessä osassa jäätiin!

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Kerro myös halutessasi minkä Kamalan luonnon eläinhahmon toivoisit piirrettävän signeerauksen yhteyteen. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Tilaa täältä samaan pakettiin Kamala luonto -kirjanmerkki tai kartongille painettu klassikkostrippi, vain 2 e/kpl!

P.S. Kaikki Kamalan luonnon albumit löydät täältä!

Saatavuus: Varastossa

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Like
Sivuja 80
Koko Albumi, 215 x 257 mm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2023

Painettu Suomessa!

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Signeeraus

Kirjoita signeeraustoive

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala luonto: Oman elämänsä sankarit (SIGNEERATTUNA)”
Scroll to Top