Ale!

Kamalan ihanat pennut – Hurja seikkailu (SIGNEERATTUNA)

19,90 

Kamalan luonnon hahmot seikkailevat pentuina lastenkirjassa!

Kamalan ihanat pennut on Kamalan luonnon tekijöiden lastenkirjasarja. Se kertoo Kamalan luonnon eläimistä siltä ajalta, kun ne olivat vielä pieniä pentuja.

Tässä on kuvakirjasarjan ensimmäinen osa, Hurja seikkailu! Ilveksen, kärpän ja ketun leikit keskeytyvät, kun purolta kuuluu omituista mekkalaa. Mitä oikein on tapahtunut? Joku taitaa olla pulassa! Pennut lähtevät selvittämään asiaa ja joutuvat äkkiarvaamatta itsekin pieneen kiipeliin. Onneksi apua saadaan yllättävältä taholta, ja uusia ystäviäkin jää seikkailusta matkaan!

Hurja seikkailu on lasten kuvakirja, jossa ei ole lainkaan sarjakuvasta tuttuja kamaluuksia. Se on kertomus ystävyydestä ja rohkeudesta. Kirja sopii lapsille 3-vuotiaista ylöspäin. Sen värikkäät kuvat ja niihin piilotetut yksityiskohdat houkuttelevat avaamaan kannet yhä uudelleen ja uudelleen!

Saat kirjan verkkokaupastamme tekijöiden signeerauksilla ja Jarkko Vehniäisen piirtämällä pentukuvalla. Huom! Voit tilauksen lisätietokentässä toivoa, minkä pentuhahmon toivot kirjaan piirrettävän (ilves, kärppä, kettu, majava, possu) ja kenelle haluaisit mahdollisen omistuskirjoituksen. Kirjoitathan kenttään myös, jos et halua kirjaa signeerattavan lainkaan. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, kirjaan laitetaan nimmarit ja satunnaisesti valikoitu pentuhahmo!

Vinkki: Katso myös Hidasta elämää -yhteistyössä tehdyt tunnetaitokortit lapsille! Ne sopivat niin ikään 3-vuotiaista ylöspäin, mutta soveltuvat erinomaisesti myös nuorten ja aikuisten käyttöön!

Saatavuus: Varastossa

Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Otava
Sivuja 32
Koko Korkeus 17,3 cm, leveys 24,6 cm
Kovakantinen kirja, lasten kuvakirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2023

Painettu Suomessa!

Paino 0,4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamalan ihanat pennut – Hurja seikkailu (SIGNEERATTUNA)”
Scroll to Top