Kamala luonto: Täyttä elämää (SIGNEERATTUNA)

22,90 

TÄSTÄ LÄHTI UUSI ELÄMÄ! TAI SE SAMA VANHA!

Miten elää tätä elämää? Mikä on sinun oma tyylisi – entä Kamalan luonnon eläinten?? Ota mallia ketusta, majavasta, ilveksestä, kärpästä ja muista suositun sarjakuvan tutuista metsäneläimistä!

Kamalan luonnon persoonalliset eläinhahmot ovat rehellisesti sitä mitä ovat. He jos ketkä osaavat kertoa elämän iloista ja mutkista! Metsässä ei voi mennä suojaan sateelta, ja päivä paistaa silloin kun on paistaakseen. Jokainen hetki itse kunkin poluntallaajan arjessa voi olla viimeinen, joten ei kannata jarrutella!

Kamalan luonnon suosittuja sarjakuvastrippejä on koottu jo neljänteentoista albumiin. Täyttä elämää jatkaa isojen albumien sarjaa, jossa sanomalehdissä ihastuttaneet stripit julkaistaan koottuna koviin kansiin. Edellinen kirja isojen albumien sarjassa oli Oman elämänsä sankarit, ja nämä stripit jatkavat saagaa siitä mihin siinä jäätiin!

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Kerro myös halutessasi minkä Kamalan luonnon eläinhahmon toivoisit piirrettävän signeerauksen yhteyteen. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Tilaa täältä samaan pakettiin Kamala luonto -kirjanmerkki tai kartongille painettu klassikkostrippi, vain 2 e/kpl!

P.S. Kaikki Kamalan luonnon albumit löydät täältä!

Saatavuus: Varastossa

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Like
Sivuja 80
Koko Albumi, 215 x 257 mm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2024

Painettu Suomessa!

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Signeeraus

Kirjoita signeeraustoive

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala luonto: Täyttä elämää (SIGNEERATTUNA)”
Scroll to Top