Kamala luonto: Parhaassa seurassa (SIGNEERATTUNA)

22,90 

NYT OLLAAN PARHAASSA SEURASSA!

Kamalan luonnon rakastettavasta eläinjoukosta löytyy jos jonkinlaista persoonaa. Laiskotteluun taipuvaiset ilves ja kärppä ja viettävät kaiken aikansa yhdessä, välillä ärsyyntyvät toisiinsa ja sitten ovat taas parhaita ystäviä. Kettu kiitää tapansa mukaan tunteiden äärilaidasta toiseen niin että kaverit eivät perässä pysy, hirvi etsii edelleen sitä oikeaa ja jänöt tuskailevat parisuhteidensa kanssa. Introvertti majava halajaa omaan rauhaan mutta huomaa toisaalta kaipaavansa seuraa, karhu uhkaa pilata kaiken öykkäröinnillään ja pöllö unohtelee asioita vanhaan malliin. Kuitenkin heillä kaikilla on toisensa – ja mikäpä olisi elämässä sen tärkeämpää!

Tähän albumiin on koottu Kamalan luonnon suosittuja sanomalehtistrippejä, joissa metsäneläimet jakelevat tuttuun tapaan elämänviisauksiaan. Tästä albumista löytyy elämän tarkoitus ankeanakin päivänä!

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Kerro myös halutessasi minkä Kamalan luonnon eläinhahmon toivoisit piirrettävän signeerauksen yhteyteen. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Tämä albumi sisältää normaaleja, lyhyitä sanomalehtistrippejä. Tutustu myös pidempiin sunnuntaisarjakuviin tilaamalla vaikkapa Kamala luonto -sunnuntaialbumi Sunnuntaivuoro! Saat sen signeerausten kera täältä!

Kaikki loput saatavilla olevat Kamala luonto -albumit löydät täältä. 

Saatavuus: Varastossa

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Like
Sivuja 80
Koko Albumi, 215 x 257 mm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2022

Painettu Suomessa!

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Signeeraus

Kirjoita signeeraustoive

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala luonto: Parhaassa seurassa (SIGNEERATTUNA)”
Scroll to Top