Kamala luonto: Ilveksen oma kirja (SIGNEERATTUNA)

23,90 

Elämässä ei kannata liikoja rehkiä!

Elämä on raskasta ja murhe painaa maahan tämän tästä. Kaikesta on tehty niin kovin hankalaa ja työlästä, joten ihan kaikissa mahdollisissa tilanteissa kannattaa vain lepäillä, vältellä velvollisuuksia ja päästä ylipäätään mahdollisimman vähällä! Oletko samaa mieltä? Tässä on sinulle oiva täsmäopus, Ilveksen oma kirja!

Kamalan luonnon ilves on aina yhtä rehellinen, mukavuudenhaluinen ja melankolinen metsien tallaaja, joka välillä riehaantuu keksimään jekkuja ja toisinaan taas uppoaa murheen alhoon. Ilves laiskottelee, syö, murehtii, pelleilee, ahdistuu ja sitten taas heittäytyy nauttimaan elämästä. Parempaa kaveria laiskotteluun et löydä – nappaa siis tämä kirja tassuihisi!

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Signeerauksen yhteyteen piirretään ilveksen kuva. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset ilveksen kuvalla varustettuna.

Muut saatavilla olevat Kamala luonto -albumit löydät täältä. 

Saatavuus: Varastossa

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Like
Sivuja 96
Koko Albumi, Korkeus 17,3 cm, leveys 24,6 cm
Sidosasu Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2024

Painettu Suomessa!

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Signeeraus

Kirjoita signeeraustoive

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala luonto: Ilveksen oma kirja (SIGNEERATTUNA)”
Scroll to Top