Kamala luonto: Sunnuntaivuoro (SIGNEERATTUNA)

19,90 

Voihan sunnuntai!

Sunnuntaivuoro, Kamalan luonnon tuoreimmat sunnuntaisarjikset sisältävä albumi, sopii hienosti lahjaksi tai piristämään omaa kirjahyllyä. Sunnuntaisarjat ovat normaaleja strippejä pidempiä, kokonaisen sivun mittaisia sarjakuvia, joissa tarinointi sekä visuaalinen kerronta pääsevät hienosti oikeuksiinsa. Ne ilmestyvät sanomalehdissä sunnuntaisin, jolloin lehdissä tarjoillaan usein isompi sarjakuvasivu, ja ovat saaneet siitä nimensä.

Sunnuntaivuoro jatkaa sunnuntaistrippien julkaisua siitä mihin ne edellisessä sunnuntaialbumissa Sunnuntailounaassa jäivät. Kirjassa on 80 sivun verran Kamalan luonnon uusimpia sunnuntaisarjoja: niitä ei ole aiemmin albumimuodossa julkaistu. Tekijät suosittelevat tätä kirjaa lämmöllä, nämä stripit ovat Kamalan luonnon ehdotonta parhaimmistoa!

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Kerro myös halutessasi minkä Kamalan luonnon eläinhahmon toivoisit piirrettävän signeerauksen yhteyteen. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Vinkki: tilaa kirjasi väliin Kamalan luonnon kirjanmerkki tai kartongille painettu klassikkostrippi!

Saatavuus: Varastossa

Osastot: ,

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Like
Sivuja 80
Koko Korkeus 17,3 cm, leveys 24,6 cm
Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2021

Painettu Suomessa!

Paino 0.4 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala luonto: Sunnuntaivuoro (SIGNEERATTUNA)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös