Kamala luonto: Sunnuntaijengi (signeerattuna)

20,90 

Saisiko olla albumillinen sunnuntaisarjakuvia?

Jos Kamala luonto on tähän mennessä tuttu vain lyhyinä strippisarjakuvina, kannattaa ehdottomasti tutustua myös näihin sivun mittaisin sunnuntaisarjoihin. Niissä eläimet pääsevät entistä enemmän valloilleen ja pitempi sarjakuvamuoto antaa hienosti oikeudet sekä kuvalliselle että tarinankerronnalle.

Sunnuntaijengi on kolmas Kamalan luonnon sunnuntaisarjakuva-albumi ja se sisältää 80 sivua sunnuntaisarjoja, joita ei ole aiemmin albumeissa julkaistu. Teemoina ovat Kamalan luonnon tyyliin muun muassa ystävyys, oman tilan hakeminen, patoutuneiden tunteiden käsittely, saalistaminen (tietysti) sekä ainainen kaverin kustannuksella pilailu! Albumin on kustantanut Otava ja se jatkaa sunnuntaisarjojen julkaisua ilmestymisjärjestyksessä siitä mihin ne edellisessä albumissa jäivät.

Saat albumin halutessasi tekijöiden signeerauksilla. Jos haluat että albumi omistetaan jollekin tietylle henkilölle, ilmoita saajan nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Kerro myös halutessasi minkä Kamalan luonnon eläinhahmon toivoisit piirrettävän signeerauksen yhteyteen. Jos et halua signeerausta lainkaan, kerro tämäkin kentässä. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Järjestyksessään seuraava sunnuntaisarjisalbumi on nimeltään Sunnuntailounas, ja sen voit tilata signeerattuna täältä!

Saatavuus: Varastossa

Osasto:

​Tekijät Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Kustantaja Otava
Sivuja 80
Koko Korkeus 17,3 cm, leveys 24,6 cm
Kovakantinen kirja
Väritys 4-v
Kieli suomi
Julkaisuvuosi 2018

Painettu Suomessa!

Paino 0,4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala luonto: Sunnuntaijengi (signeerattuna)”
Scroll to Top