Ale!

Kamala Luonto -heijastin Kettu pinkki

3,00 

Kamala luonto -heijastimet ovat loistavan kirkkaita ja täysin kotimaisia!

Kamalan luonnon heijastimet nyt saatavana omassa pahvipakkauksessaan, jossa eläimet kirmaavat. Tämä sopii vaikka piristäväksi pikku lahjaksi ystävälle!

Heijastin on puhdasta polystyreeniä, jonka voi kierrättää uusiomateriaaliksi tai polttaa energiaksi ilman haitallisia kaasuja. Heijastin on materiaaliltaan kova (ei pehmoheijastin). Pakkauksessa on kiinnitystä varten palloketju, metallirengas ja papukaijalukko. Papukaijalukon ja palloketjun avulla voit kiinnittää heijastimen kätevästi, eikä se riko kangasta. Palloketjun päässä heiluessaan heijastin välähtelee kirkkaasti, mikä takaa erinomaisen näkyvyyden. Jos kuitenkin haluat heijastimen heiluvan vähemmän esim. repussa, kiinnitä heijastin vain metallirenkaan ja klipsin kanssa.

Heijastimet on valmistettu kokonaan kotimaassa! Safety Reflector Finland on ainut heijastinvalmistaja, joka valmistaa koko heijastimen Suomessa tuotantoprosessin alusta lähtien. Heijastinaihiot valmistetaan Laitilan tehtaassa ja ne jatkojalostetaan ja pakataan Vantaalla (myös painatus tapahtuu kotimaisena työnä). Pakkauksessa on CE-merkintä ja heijastimilla on työterveyslaitoksen tyyppihyväksyntä. Heijastimet ovat EN13356:n mukaisia ja heijastavat vähintään tuplasti sen mitä heijastimet yleensä!

Häikäise siis autoilijat ja kanssakulkijat ja sonnustaudu Kamala luonto -heijastimeen!

Kaikki heijastimet löydät täältä.

Saatavuus: Varastossa

Väri: Pinkki
Painatus: Musta, tekstillä “Olet loistava!”
Pakkaus: Kamala luonto -kuosinen pahvi/muovipakkaus, mukana papukaijalukko, metallirengas ja palloketju

Valmistaja: Safety Reflector Finland Oy

Valmistettu kokonaan Suomessa!

Paino 0,06 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala Luonto -heijastin Kettu pinkki”
Scroll to Top