Kamala Luonto / Hidasta elämää – Angstinpurkukortit

25,90 

Kamala luonto ja Hidasta elämää ovat julkaisseet upouudet yhteistyökortit!

Iskeekö ahdistus, stressi, lamaannus ja suuttumus? Puristaako, inhottaako, ketuttaako niin ettei veri kierrä?? Kamala luonto & Hidasta elämää tulevat apuun! Näistä angstinpurkukorteista löydät 31 tunnekokemuskorttia, jotka on kuvitettu Kamalan luonnon eläinhahmoilla ja joiden toisella puolella on apukysymyksiä olotilan tutkimiseen, sekä 13 keinokorttia, jotka auttavat käsittelemään kokemusta. Mukana myös 1 apukortti tunnetaitojen parantamiseen.

Kortit sopivat ihan kaikille: lapsille (7-vuotiaasta ylöspäin), nuorille ja aikuisille. Kortit auttavat käsittelemään räjähdysherkkiä tunteita, jolloin angstiensa kanssa ei tarvitse jäädä vaille keinoja!

Korttien käyttöohjeet:

Korttipakassa on 31 angstikokemukseen liittyvää vaaleanvihreää KOKEMUSKORTTIA. Etsi kokemuskorteista sellaiset, jotka kuvaavat omaa olotilaasi. Kortin toisella puolella on kysymyksiä, jotka auttavat tutkimaan tunnettasi tai olotilaasi tarkemmin. Kysymyksiin voi pohtia vastauksia itsekseen tai jonkun toisen kanssa.

Liilan APUKORTIN avulla voit pysähtyä tutkimaan minkä tahansa kokemuksen voimakkuutta ja ominaisuuksia tarkemmin. Apukortti auttaa parantamaan itsetuntemusta ja tunnetaitoja.

Korttipakassa on myös 13 oranssia KEINOKORTTIA, joiden avulla voi löytää keinoja tulla toimeen tunteiden ja olotilojen kanssa.

31 KOKEMUSKORTTIA

Angstin purku -korttipakkaus sisältää 31 kaksipuolista kokemuskorttia: toisella puolella on suositun sarjakuvan Kamala luonnon eläinhahmo ja tunnistettava (tunne)kokemus, toisella puolella on kysymyksiä, jotka auttavat ymmärtämään omaa kokemusta paremmin.

Kokemuskorttien avulla voi opetella tunnistamaan räjähtäviä tai räjähdysherkkiä sisäisiä kokemuksia, kuten angstia, kiukkua tai muita patoutuneita tunteita, jotka voivat purkautuessaan kohdistua itseen tai muihin.

Erityisesti nuoret ja aikuiset ovat jo saattaneet elämänkoulussa oppia, että jotkin tunteet eivät ole kollektiivisesti ok – niiden näyttäminen ei ole suotavaa tai niistä on jopa rangaistu. Näin ollen tunteita on alettu piilottaa ja myös ohittaa. Piilotteleminen voi johtaa tunnekuormaan ja hiljaiseen sisäiseen aggressioon, eli ettei esimerkiksi kuuntele omia tarpeitaan tai puhuu itselleen julmasti.

Joskus angsti on kuitenkin myös muille näkyvää toimintaa. Tunnekokemukset ovat usein monitasoisia: yleensä näkyvän reaktion alla on paljon sellaista, mitä ei aina ymmärretä. Kun oppii jäsentämään omia sisäisiä kokemuksia, on helpompi käsitellä ja puhua omista tunteistaan.

Räjähdykset, angsti ja muu sisäinen paine on purettavissa tunnekokemuksia tutkimalla. Huom! Kipakat ja sinkoilevat sisäiset kokemukset voivat tuntua häpeällisiä: on hyvä normalisoida kaikenlaisia tunteita, etteivät ne jää puristamaan olotilaa.

13 KEINOKORTTIA

Angstin purku -korttipakkaus sisältää myös 13 keinokorttia, joiden avulla voi tehdä toiminnallisia tehtäviä. Tehtävät auttavat käsittelemään erilaisia tunnekokemuksia ja tuovat konkreettisia välineitä oman olotilan parantamiseen.

1 APUKORTTI

Pakkauksesta löytyy myös apukortti, jonka avulla voi parantaa tunnetaitoja tutkimalla kokemuksen voimakkuutta, kehotuntemusta ja siihen liittyviä ajatuksia. Kortti auttaa havainnoimaan myös toimintayllykettä ja tunnekerrostumia, mikä on tärkeää räjähdysherkkien tunnekokemusten äärellä.

Kiukutusta voit helpottaa myös uusilla Meni kuppi nurin -tarroilla!

Kuvat: Kamala luonto / Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen
Tekstit: Asiantuntijana on toiminut psykoterapian erikoispsykologi PsL, coach ja tietokirjailija Satu Pihlaja
Graafinen suunnittelu: Hidasta elämää -median perustaja, tietokirjailija ja mindfulness-ohjaaja Sanna Wikström

Saatavuus: Varastossa

Angstinpurkukortit sisältävät

  •  31 kokemuskorttia, jotka auttavat kuvaamaan tunnekokemusta.
  • 13 keinokorttia, jotka auttavat käsittelemään kokemusta syvemmin.
  •  1 apukortti tunnetaitojen parantamiseen.
Paino 0,160 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala Luonto / Hidasta elämää – Angstinpurkukortit”
Scroll to Top