Ale!

Kissan lelu: Ruskea hiiri kissanmintulla

3,00 

Nyt kaupassamme uutuutena lemmikkien lelut!

Beeztees Kissanminttuhiiri Matatabi-tikulla on hauska lelu kissalle. Sekä kissanmintulla että matatabilla on euforinen ja rentouttava vaikutus useimpiin kissoihin. Kissan leikkihetkestä tulee entistä hauskempi, ja se voi myös auttaa stressaantunutta kissaa rentoutumaan. Lisäksi matatabitikun pureskelu puhdistaa hampaita ja ehkäisee plakkia.

Matatabi on myrkytön kasvi, jolla ei tunneta haittavaikutuksia. Matatabi ei ole sukua kissanmintulle ja monesti ne kissat, jotka eivät innostu kissanmintusta, ihastuvat matatabiin. Matatabi on jopa tehokkaampaa kuin kissanminttu: sen tuoksu on kissasta usein vastustamaton ja se stimuloi kissan aisteja. Matatabin vaikutus kestää yleensä 5-30 minuuttia, jolloin kissa voi olla euforisessa tilassa ja kieriä sekä olla leikkisä ja aktiivinen. Kissa saattaa puskea matatabijauhetta sisältäviä leluja tai kasvista pilkottuja matatabitikkuja. Se voi myös kuolata, nuolla tikkuja sekä innostua pureskelemaan niitä voimistaakseen matatabitikun vaikutusta. Matatabi ei vaikuta kissaan haitallisesti, vaan sillä on useita hyviä terveysvaikutuksia. Siinä on runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, ja tikun pureskelu on hyväksi kissan hampaille, sillä se puhdistaa hampaita plakista. Matatabitikut kestävät käytössä pitkään ja niiden tuoksun saa esiin kuorimalla niitä hiukan, jos vaikutus on päässyt hälvenemään. Matatabi sisältää kahta kissaa stimuloivaa ainesosaa: aktinidiiniä sekä dihydroaktinidiolidia. Kissanmintun vaikuttava aine on nepetalaktoni.

Huom! Mikään lelu ei kestä ikuisesti, joten muistathan valvoa lemmikin leikkejä ja seurata lelujen kuntoa. Leikkiminen on turvallista ehjillä leluilla.

Kaikki lemmikkieläintarvikkeet löydät täältä.

Saatavuus: Varastossa

Kissan lelu: hiiri kissanmintulla ja Matatabi-tikulla

Väri: ruskea

Materiaali: hiiri narua, silmät ja korvat huopaa, häntä Matatabi-tikku + höyhentä

Sisältää kissanminttua!

Pituus: hiiri 7 cm, Matatabi-tikku 3 cm + höyhenet, kokonaispituus n. 22 cm

 

Paino 0.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kissan lelu: Ruskea hiiri kissanmintulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös