Ale!

Kamala luonto -seinäkalenteri 2023 (SIGNEERATTUNA)

14,00 

TAIDETTA SEINÄLLE!

Tässä on Kamala luonto -seinäkalenteri vuodelle 2023! Hurjan suosion saavuttanut kalenterimme tarjoilee vuosittain faneille sarjakuvataidetta isojen Kamala luonto -vesivärimaalausten ja digiteosten muodossa. Saat seinäkalenterin perinteisesti verkkokaupastamme tekijöiden signeerauksilla ja halutessasi omistuskirjoituksella.

Kalenterissa on kuvituksena 12 näyttävää A4-kokoista kuvaa ja pieniä eläimenkuvia myös kalenteriruudukoissa. Sisältää nimipäivät, pyhät ja liputuspäivät.

HUOM. Kalenteri signeerataan automaattisesti, jos et toisin ilmoita! Jos haluat että kalenteriin tulee lisäksi omistuskirjoitus tietylle henkilölle, ilmoita henkilön nimi kassalla Tilauksen kommentit -kentässä. Taiteilija Jarkko Vehniäinen piirtää jokaiseen kalenteriin jonkin Kamalan luonnon hahmoista. Jos haluat toivoa jotain tiettyä eläintä, kerro myös se kommenttikentässä. Jos et halua signeerausta lainkaan, ilmoitathan tästä erikseen kentässä! Jos kenttä jätetään tyhjäksi, albumiin tulee tekijöiden signeeraukset sattumanvaraisella eläinkuvalla.

Saatavuus: Varastossa

Osastot: ,

Koko: 28,5 x 21 cm (1 sivu), 28,5 x 42 cm (avattuna)

Väri: 4-väri, 12 isoa aukeamaa

Kuvat: Jarkko Vehniäinen

Kuvien suunnittelu: Jarkko Vehniäinen ja Marja Lappalainen

Kustantaja: Otava

Painettu Suomessa!

Paino 0.4 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kamala luonto -seinäkalenteri 2023 (SIGNEERATTUNA)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös